Що ховає в собі етикетка харчових продуктів та компоненти, вказані на ній? Трансжири, цукор, консерванти, посилювачі смаку — наскільки небезпечні сполуки, що стали невід’ємною складовою нашого столу? Чи можна вірити, коли на упаковці пишуть «еко», «біо» чи «органік»? Відповіді на ці питання шукаємо разом з ОЛЕКСАНДРОМ ПОТАПЧУКОМ – кандидатом медичних наук лікарем-ендокринологом, доцентом кафедри внутрішньої медицини №1 ОНМедУ.
Також заходьте на наш сайт – http://1tv.od.ua/
Та підписуйтесь на наші акаунти у соцмережах:
Телеграм – https://t.me/tv1_odesa
Фейсбук – https://www.facebook.com/1tv.od.ua
Інстаграм – https://www.instagram.com/1tv.od.ua/