Сезон грибів: як їх споживати, щоб не отруїтись

Триває осінній період збирання грибів. Потрібно пам’ятати, що серед них — багато отруйних, які досить часто можуть призвести до смерті. До прикладу, для того, щоб отруїтися, достатньо з’їсти половину поганки, а смертність від неї досягає більш ніж у 50% випадків. В «Консиліумі» Анастасія Снігач, сімейна лікарка Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 ОМР, розкриває тактику виявлення отруєння та перші кроки допомоги постраждалому.

Також заходьте на наш сайт – http://1tv.od.ua/

Та підписуйтесь на наші акаунти у соцмережах:

Телеграм – https://t.me/tv1_odesa
Фейсбук – https://www.facebook.com/1tv.od.ua
Інстаграм – https://www.instagram.com/1tv.od.ua/